24 mai, 19

Ekaterina Gutop: Fii sincer si onest cu pacientii tai!

Nu exista astfel de probleme cu care preparatele Allergan nu ar face fata. Si in acest lucru pe deplin in masura s-au convins participantii seminarului condus de cunoscuta in diferite tari ale lumii pe deferite continente Top International speaker - Ekaterina Gutop. Ea a condus un training de doua zile pentru cosmetologii din Moldova in sediul Belar Studio.

Cum se efectuează corecția ținând seama de caracteristicile anatomice individuale, cum sa dezvolti un program  complex pentru un anumit pacient, care sunt instrumentele, metodele si secretele. Au vorbit despre totul detaliat, pe larg, informativ si foarte sincer. Pentru ca cosmetologii și clienții lor să nu aibă așteptări nejustificate!

 

 

Tot atunci Ekaterina a vorbit despre sistemul unic MD Codes ™ Mauricio De Maio, despre caracteristicile și beneficiile tehnologiei Vycross, care se bazează pe acid hialuronic cu greutate moleculară mică.

 

MD Codes ™ este un sistem de evaluare a pacientului pentru efectuarea injectabila care ajută medicii de medicină estetică să găsească abordarea corectă pentru fiecare pacient și să își aleagă propriul cod de frumusețe. Pentru a obține rezultate in lucru cu MD Codes, putem folosi numai preparatele tehnologiei Vycross - aceasta este cheia pentru frumusețea naturală.

 

 

Belar Grup mulțumește fiecărui participant al seminarului și personal Ekaterinei Gutop - spiker talentat, un doctor incredibil de sârguincios  și o femeie superbă!

Pe curind!

Share pe Facebook

NOUTĂȚI

Contactele noastre

Așteptăm scrisorile voastre.
Ой, что-то пошло не так!
Ой, что-то пошло не так!
Mesajul a fost trimis cu succes

Belar Grup

Suntem în rețelele sociale:

Număr de telefon:

Belar Studio

Suntem în rețelele sociale:

Număr de telefon: