27 februarie, 19

PB SERUM - revoluție enzimatică în lumea cosmetologiei de la Belar Grup

PB SERUM - reprezintă enzime de ultimă generație, create prin intermediul nanotehnologiilor. Acestea constitue o biotehnologie sporită și o permeabilitate profundă, sunt complet sigure, nu provoacă reacții alergice, se aplică ușor iar rezultatul este imediat vizibil.

PB SERUM - revoluție enzimatică în domeniul cosmetologic și un panaceu pentru rezolvarea oricăror probleme estetice!

În aprilie 2017, în Republica Moldova a avut loc o conferință științifico-practică la scară largă pe tematica "PBSerum - o inovație în domeniul parafarmaceutic, creată pe bază de enzime inovatoare", care a reunit în sine un număr de peste 120 de specialiști în domeniul cosmetologiei și medicinii estetice din diferite orașe ale Moldovei.

Evenimentul a fost organizat de către compania BelarGrup, distribuitorul exclusiv al mărcii de produs PBSerum în Republica  Moldova. Deținătorul de cuvînt al seminarului a fost Juan Ramon Muñoz-Montaño - doctor în biochimie și farmacologie, autorul numeroaselor lucrări științifice, creatorul TM PBSerum.

Ce reprezintă în sine PB SERUM?

Produsele PB Serum constituie o dezvoltare inovatoare a laboratorului biotehnologic spaniol "ProteosBiotech" al holding-ului farmaceutic "MoehcGroup", care până în perioada anului 2017 desfășoară activități în 31 de țări din întreaga lume.

Baza produselor o constituie enzimele care acționează asupra țesuturile țintă specifice și corectează în mod eficient zonele problematice. Un avantaj important al produselor PBSerum se consideră forma sa de eliberare liofilizată, aceasta sporește biodisponibilitatea ingredientelor active și nu necesită aplicarea conservanților, ceea ce diminuează semnificativ riscul efectelor secundare.

Produsele "PBSerum"  sunt combinate în mod efectiv cu o gamă largă de protocoale de proceduri cosmetice. O astfel de abordare permite obținerea unui rezultat bine vizibil într-o perioadă cît mai scurtă de timp și totodată asigură un efect estetic prelungit.

Aplicarea produsului

PB Serum FACE | PROFESSIONAL & HOME CARE

Tratamentul cu enzime pentru toate tipurile de îmbătrânire, acnee de gradul 1-4, hiperpigmentare.

 1. Acesta este un tratament fără injectare al imperfecțiunilor estetice și dermatologice ale pielii;
 2. Acestea sunt soluții eficace privind problemele principale ale pielii feței;
 3. Produsele se combină în mod perfect cu o multitudine de tehnici cosmetologice hardware, oferind astfel un efect sinergic și creșterea eficienței terapiei.

Indicaţii:

 • Apariția semnelor de foto și crono-îmbătrânire (riduri fine și medii, reducerea tonusului și elasticității pielii, ten palid al feței);
 • Acnee și post acnee;
 • Piele "stresată" și piele "de fumător";
 • Piele uscată, deshidratată;
 • Hiperpigmentare;
 • Dermatită seboreică;
 • Hiperkeratoza.

PB Serum BODY | PROFESIONAL & HOME CARE

Terapia cu enzime pentru toate tipurile de celulită și remodelare a conturului corpului.

 1. Aceasta reprezintă o modelare fără injectarea siluetei;
 2. Produse profesionale pentru eliminarea depozitelor de grăsimi în zonele problematice, restabilirea elasticității și microreliefului pielii, inițierea procesului de remodelare fiziologică a hipodermului;
 3. Perfect se combină cu o varietate de tehnici cosmetologice hardware, oferind astfel un efect de sinergie. Acest fapt permite ca procedura hardware să devină din una standard în una specială, unde rezultatul va fi deja vizibil după primele două sesiuni.

Indicaţii:

 • Depuneri locale de grăsimi;
 • Drenaj;
 • Umflături;
 • Celulită;
 • Îmbunătățirea texturii pielii.

Doar în scopul utilizării profesioniste

Produsele "PBSerum Body + " oferă corecția figurii prin interemdiul mezoterapiei, preparate enzimatice cu efect intensiv.

Indicaţii:

 • Depuneri pronunțate de grăsimi;
 • Celulită fibrotică pronunțată (aspectul cojii de portocală);
 • Celulită edematoasă (exces de apă în ţesut) puternic dezvoltată;
 • Celulita fibroasă pronunțată;
 • Nivel înalt de acumulare de lichide;
 • Corectarea erorilor de administrare a acidului hialuronic.

Iată despre ce a vorbit dr. Juan Ramon Muñoz-Montaño portalului nostru:

Pentru ce categorie de vârstă se recomandă produsele "PBSerum"?

Nu există o oarecare limită de vârstă. Faptul este cert că produsele noastre pot fi administrate într-o formă variată. Pacienților tineri, putem oferi o linie de produse împotriva acneei. Persoanelor de vârstă medie – li se recomandă produsele ce pot lupta împotriva pieleii care atârnă inestetic pe față și în regiunea gâtului. Produsele de remodelare a feței și a corpului pot fi utilizate la orice vârstă, în caz că există indicații. Specialiștii noștri au eliminat acumularea locală de grăsimi atât la fete și băieți tineri, cât și la doamnele în etate. În cazul doamnelor cu vârsta medie, procedura se aplică nu numai împotriva celulitei, ci și împotriva laxității pielii (piele ridată). Acest fapt prezintă diferența esențială.

Specialiști de ce nivel pot lucra cu produsele companiei dvs.?

Dermatologii și chirurgii plasticieni vor putea lucra cu tehnici de injectare. Astfel, specialiștii au nevoie de proceduri foarte eficiente care să ofere rezultate vizibile după prima aplicare. Al doilea grup de specialiști - sunt cosmetologii. Ei își pot efectua lucrul pe suprafața pielii. Linia de produse non-injectabile cuprinde produsele atît pentru uz profesional cît și cele ce pot fi folosite în condiții casnice. Studiile au demonstrat faptul că o abordare complexă oferă cele mai bune rezultate. După efectuarea procedurilor cosmetologice la salonul de frumusețe, este de dorit ca acest efect să-l mențineți de sine stătător la domiciliu.

Care sunt avantajele producției companiei?

Cel mai important avantaj -  este că compania execută un ciclu  complet de produse verificate la 100%.Toate produsele mărcii "PBSerum" sunt fabricate conform cerințelor de calitate farmaceutică. Producția se realizează în condiții sterile, nu se utilizează produse parfumate și oarecare conservanți. Toate produsele sunt naturale și în mod obligatoriu sunt supuse studiilor clinice.

Opiniile esteticienilor

Tcaci Irina, Institutul de Sănătate și Frumusețe "BelleFemme":

Cel mai valoros avantaj al mărcii constă în posibilitatea utilizării sale diverse: un cosmetolog-estetician va fi capabil să lucreze pe suprafața pielii fără a dăuna țesutului pielii; la rândul său, dermatologul-cosmetolog, va fi interesat de tehnica de injectare. O atenție sporită se acordă compoziției produselor -  aici sunt prezentate combinații interesante ale principalelor enzime implicate în procesele chimice naturale din interiorul corpului, de aceea acest fapt nu prezintă vre-un pericol pentru sănătate.

Angela Gaidașenco, medic-cosmetolog a salonului de frumusețe  "Afrodita":

În lume TM "PBSerum" deja de mult timp se bucură de popularitate, fermentoterapia este cunoscută atît în domeniul recuperării, cît și în cel al detoxifierii, ceia ce semnifică prelungirea vieții. La prezentarea produselor, ni s-au oferit informații științifice cu dovezi clinice și, prin urmare, acest fapt înseamnă că putem lucra cu aceste produse în condiții de siguranță. Acest lucru este extrem de important!

"Toată echipa companiei "BelarGrup" se mândrește cu faptul lansării noului produs, unicitatea căruia se află în enzimele obținute prin metoda de recombinare. Acest fapt constituie o abordare nouă și revoluționară a îngrijirii pielii din secolul XXI ", susține Marina Petrusenco, director general al companiei "BelarGrup".

Share pe Facebook

NOUTĂȚI

Contactele noastre

Așteptăm scrisorile voastre.
Ой, что-то пошло не так!
Ой, что-то пошло не так!
Mesajul a fost trimis cu succes

Belar Grup

Suntem în rețelele sociale:

Număr de telefon:

Belar Studio

Suntem în rețelele sociale:

Număr de telefon: