20 ianuarie, 20

BELAR — 25: MÂNDRIE PENTRU TRECUT, ÎNCREDERE ÎN VIITOR

Un sfert de secol în urmă era un salon de frumusețe amplasat pe o suprafață de 120 m2, iar astăzi — companie cu poziție puternică pe piața medicinii estetice din Moldova, cu un cerc de parteneri, clienți și prieteni de încredere. Este compania care privește sigur în viitor și se mândrește cu succesele obținute în trecut. Cel mai important reprezentant multi-brand de produse cosmetice profesionale din Moldova, companie ”Belar Group” a încheiat anul cu un eveniment grandios — cea de-a 25-a aniversare. 

”Se zice că dacă îți cunoști drumul vieții, atunci succesele și eșecurile în mod egal te ajută să avansezi. Iar pentru a-și atinge scopul, omul are nevoie de un singur lucru – să meargă! Acum 25 de ani în urmă, eu deja înțelegeam clar și cunoșteam calea pe care urma să merg, — recunoaște fondatoarea, proprietara și directorul "Belar Grup, SRL" Marina Petrusenco. Și în toți acești ani, nu am regretat nicio secundă că am ales această cale. Deoarece întotdeauna am avut această dorință nebună de a oferi în dar femeilor frumusețea și tinerețea. Iar pe lângă faptul că am transformat această dorință în oportunitate, am ales să fie misiunea companiei, am plasat-o pe rol de obiectiv-cheie”.

belar

Primul proiect din Moldova privind dotarea cu echipament "Salon de frumusețe la cheie", prima expoziție cu tematica frumuseții din Moldova — Beauty, primul campionat din Moldova de estetică aplicată, masaj și SPA. 15 contracte cu branduri renumite în întreaga lume! Allergan, Phitogen holding, ABG lab, Janssen, Christina… "Noi nu alegem partenerii la întâmplare! Proverbul "Măsoară de trei ori — taie o singură dată" este anume despre aceasta! Despre alegerea cu responsabilitate a partenerilor companiei, ceea ce înseamnă — selectarea cu responsabilitate a produselor destinate clienților noștri. Preparate de doi bani de origine discutabilă sau necunoscută — aceasta nu caracterizează compania ”Belar”, nu este nivelul nostru. Calitatea, siguranța și eficacitatea preparatelor și produselor furnizate — principiul nostru fundamental și poziția mea personală, care stau la baza activității companiei.", — menționează Marina Petrusenco.

Conducerea companiei se mândrește cu centrul de formare care funcționează în baza companiei "Belar". "Misiunea noastră era deplină dacă nu am fi creat Școala Belar. Sunt extrem de mândră de activitatea acesteia, doar la momentul de față, nu mi-e frică să zic — aceasta reprezintă o alma master a cosmetologiei estetice din Moldova. De-a lungul anilor, în cadrul școlii, am predat bazele cosmetologiei la sute de absolvenți, am desfășurat sute de seminare pentru specialiști în medicina estetică. Invităm vorbitori și antrenori de nivel internațional, pentru a oferi medicilor din Moldova cele mai bune cunoștințe, cele mai moderne tehnici și cele mai actuale metode de lucru.", — spune directorul companiei ”Belar Grup”.

La evenimentul organizat în contextul jubileului companiei, au fost acordate diplome speciale formatorilor și pedagogilor centrului, precum și celor care au contribuit semnificativ la deschiderea și dezvoltarea Școlii Belar: Cornelia Gorincioi, Elena Grecu, Irina Tcaci, Natalia Bubnova, Tatiana Furtună.

Natalia Bubnova are în palmares – 24 generații de cosmetologi. Deja de 6 ani, Natalia predă în cadrul centrului de formare a companiei. "Atunci când mi-a fost propusă această idee, am fost gata să o realizez. Aveam interesul de a obține anumite succese, și pe acest fundal, dna Marina (directorul companiei ”Belar Grup”) a avut încredere în mine. Astfel, astăzi eu simt această încredere, sunt apreciată de colegi, iar discipolii vin cu drag la centrul nostru, — ne destăinuie Natalia Bubnova. — 25 ani — este un termen care indică faptul că compania are poziție stabilă pe piața noastră, se dezvoltă continuu și furnizează produse de calitate".».

Apropo, anume calitatea reprezintă unul dintre argumentele-cheie pentru alegerea "Belar". Și nu este vorba doar de calitatea produselor, dar și de nivelul de deservire. "De ce prefer această companie?" Pentru produsele de calitate foarte bună! Și toți angajații sunt — amiabili, practic sunt a doua noastră familie. Compania îți oferă plăcerea de a munci: permanent e ceva creativ, nou, așa cum este însăși Marina Petrusenco, care radiază de fericire, ne încarcă cu energie, dragoste și bunătate, — afirmă cosmetologul Nina Iahimovici, care colaborează cu "Belar" pe parcursul a 20 de ani. — Aș vrea să-i doresc tot ce e mai bun din ce există în această lume, compania merită. Realizări creative și doar avansare!"».

Timp de doi ani, formator în cadrul companiei este Tatiana Djaparidze și, după spusele acesteea — se simte înaripată: "Doi ani plini de descoperiri! Mulțumesc companiei "Belar" pentru aripile pe care mi le dau, deoarece mă dezvolt din punct de vedere profesional nu doar în calitate de cosmetolog, ci și de formator. Doresc companiei mulți ani de prosperitate, succese și idei noi. Sunteți cei care oferă frumusețe și încredere în activitatea desfășurată".

La petrecerea aniversară au răsunat o mulțime de urări și cuvinte frumoase la adresa conducerii și angajaților companiei. Iar buna dispoziție a fost creată de starurile — Pașa Parfeni, SunStroke Project și Vladimir Fotescu.».

 

"25 de ani pentru o companie reprezintă o etapă importantă. Aceasta este treapta de argint în dezvoltare. E timpul nu doar pentru a rezuma reușitele, dar și pentru a elabora planuri ambițioase, pentru a deschide și extinde orizonturile. Și acum cu mândrie pot spune: "Belar" face un pas spre treapta de aur, menținându-și stabilitatea și credibilitatea, calitatea și siguranța! Ne așteaptă multe lucruri noi, undeva necunoscute, ceea ce e foarte interesant" — este sigură Marina Petrusenco, director "Belar".

Punctul culminant al festivității jubiliare a devenit cadoul oferit administrației companiei din parte echipei. Familia "Belar" a acordat fondatorilor — Marina Petrusenco și Ghenadie Poleacov — Steaua 9 magnitudini "Belar" în constelația Berbec.

"Sunt sigură, steaua "Belar" de a noua magnitudine în constelația Berbecului va fi pentru noi cu adevărat o călăuză! Va deveni simbolul noilor noastre victorii, realizărilor uimitoare, întruchiparea unei vieți lungi și active a companiei "Belar", — a scris pe rețelele de socializare Marina Petrusenco.

Share pe Facebook

NOUTĂȚI

Contactele noastre

Așteptăm scrisorile voastre.
Ой, что-то пошло не так!
Ой, что-то пошло не так!
Mesajul a fost trimis cu succes

Belar Grup

Suntem în rețelele sociale:

Număr de telefon:

Belar Studio

Suntem în rețelele sociale:

Număr de telefon: