15 octombrie, 19

«MAGIA NEAGRA»V CARBON SYSTEM DEJA IN CABINETELE COSMETOLOGILOR.

„Mulțumesc Domnului că ai venit!”, sau  „ In sfârșit”  vor spune femeile Moldovei de o dată cum il încerca!

În septembrie pe piața frumuseții din Moldova, oficial a intrat un produs cosmetic  absolut nou, care satisface imediat două nevoi principale ale femeilor moderne: rezultat anti-îmbătrânire rapid și vizibil, absența durerii și perioada de reabilitare. Pe scurt - „magie”, „magie neagră” V CARBON SYSTEM!

V CARBON SYSTEM - este primul piling- sistem modular anti-îmbătrânire, care poate rezolva problema îmbătrânirii, acneei, pigmentării și vergeturilor pe corp. Produsul hidratează perfect pielea și creează un lifting efect instantaneu, dar tu  îți petreci doar o jumătate de oră din timp.

Specialiștii numesc V Carbon System o alternativă excelentă la mezoterapie, botox și aparataj cosmetologic. Piling sistemul italian de carbon netezește ridurile mimice, face pielea mai tinara și mai proaspătă. În acest caz, participarea cu laser nu este necesară. Și dacă procedurile cu aparatajul cosmetologic sunt contraindicate., procedura cu V CARBON SYSTEM este opțiunea ta absolută!

Prezentarea oficială a produsului a avut loc pe 12 septembrie. Și totul a fost ca și ieri! Un produs nou italian și un master-clas de la un dezvoltator direct a companiei PromoItalia, o atmosferă incredibilă, moldoveneste caldă, și o zonă foto „magică” care a atras pe toată lumea și nu a lăsat pe nimeni indiferent. Așa cum a fost - în videoul nostru!

 

Așadar, începând cu 12 septembrie, în cabinetele cosmetologilor din Moldova - o inovație în lumea cosmetologiei, pilingul italian de carbon  V CARBON SYSTEM. Acum, cosmeticianul are ceva pentru a te surprinde și te bucura!

После процедуры V CARBON SYSTEM обязательно отправляйся на важное мероприятие или событие. Сидеть дома в таких случаях «противопоказано»: сияние и ухоженность твоей кожи непременно должны оценить окружающие. Процедура с V CARBON SYSTEM всегда актуальна для выхода в свет! 

După procedura V CARBON SYSTEM, numaidecat-mergi la un eveniment important.  In astfel de cazuri este „contraindicat” sa stai acasa, strălucirea și starea de bine a pielii tale trebuie să fie apreciata de cei din jurul tău. Procedura cu V CARBON SYSTEM este întotdeauna relevantă pentru iesire in lume!

Pentru un rezultat de lunga de durată, poți lua un curs de proceduri. Deci trebuie doar să începi! Întreaba de cosmetolog de V CARBON SYSTEM!Caci meriti să fii magic de frumoasa!

Cosmetologii pot achiziționa V CARBON SYSTEM în departamentul de vinzari Belar, la adresa: Chișinău, str. V.Alecsandri 54/1, tel. +373 68 450 550

Share pe Facebook

NOUTĂȚI

Contactele noastre

Așteptăm scrisorile voastre.
Ой, что-то пошло не так!
Ой, что-то пошло не так!
Mesajul a fost trimis cu succes

Belar Grup

Suntem în rețelele sociale:

Număr de telefon:

Belar Studio

Suntem în rețelele sociale:

Număr de telefon: