STABILITATE

SIGURANȚĂ

FIABILITATE

#FORMULA_BELAR

Picutre
1
2

Belar grup

În anul 2019, compania își sărbătorește cea de-a 25-a aniversare. Un sfert de secol! Ajungînd la o astfel de etapă importantă, dorim să întoarcem o privire în urmă și să ne aducem aminte cum totul a început. Fiind cel mai mare distribuitor multi-brand și liderul industriei de astăzi am început activitatea la începutul anilor '90 ca un salon de frumusețe. Pornind de la apariția unei astfel de direcții ca "Cosmetologie estetică" în Republica Moldova, compania a contribuit semnificativ la formarea și devenirea sa. Strategia aleasă de către compania BelarGrup s-a dovedit a fi una de succes - pentru a oferi pieței moldovenești cele mai inovatoare produse, soluții progresive și realizări ale studiilor de laborator, mărci recunoscute în domeniul medicinii estetice. Stabilitatea, siguranța, fiabilitatea sunt pentru organizatori și angajați nu doar cuvinte simple, ci și principii fundamentale ale activității companiei și o formulă de succes.

+373 68 450 550

De ce să ne alegeți

25 de ani pe piață!

În ultimii 25 de ani, compania BelarGrup a devenit una dintre liderii recunoscuți ai pieței de cosmetică estetică din Republica Moldova, implementând o serie de proiecte ambițioase, oferind astfel pieței cele mai moderne soluții și produse cosmetice atît pentru uz profesional cît și celor de uz casnic, demonstrînd în practică faptul cert că cooperarea poate și ar trebui să fie una sigură, fiabilă și stabilă.

Distribuție exclusivă

Portofoliul companiei include produse excepționale de diferite orientări și acțiuni, care permit soluționarea celor mai complexe nevoi estetice, iar compania se mândrește cu faptul de a fi un partener EXCLUSIV al unor companii cu nume mondial, precum: Allergan, PhitogenHolding, ABGlaboratory, Promoitalia, ProteosBiotech, Janssen Cosmetics.

Perfecționare profesională

Centrul de instruire al companiei formează anual aproximativ o sută de specialiști noi în domeniul cosmetologiei de bază, oferindu-le posibilitatea de a-și îmbunătăți cunoștințele în specializarea aleasă. De asemenea, centrul oferă profesioniștilor cu experiență perfecționare de formare la cele mai înalte standarde internaționale.

Mărci

Centrul de instruire acreditat
Profesori de înaltă calificare
Diplome de stat
Certificate de standard internațional
Unica "Școală de tehnici BIO" din Republica Moldova
Poziția mâinilor, practicarea cu un model de bază

Centrul de instruire din estul european cosmetologiei estetice "Belar studio"

Centrul de instruire acreditat, care funcționează sub licența nr. 035314, este o platformă deschisă pentru formatorii internaționali, în colaborare cu producătorii și holdingurile farmaceutice globale. Centrul oferă cunoștințe și tendințe actuale, o experiență de mulți ani de practică! Cel mai solicitat curs se consideră a fi - "Cosmetologia de bază" - a fost revizuit pentru a optimiza distribuirea subiectelor teoretice și exercițiilor practice, pentru absorbția mai rapidă a cunoștințelor și pentru dobândirea abilităților practice. Numai în centrul nostru de instruire, studiile sunt conduse de cosmetologi cu experiență practică bogată, studii medicale superioare și calificări psihologice și pedagogice. Sunt grupuri de formare în limba rusă și română. Suntem întotdeauna bucuroși să vă întâlnim pentru a vă familiariza cu centrul nostru, cu baza educațională, curriculum-ul, metodele și condițiile de predare. In caz că sunteți gata să studiați mai profund anumite direcții de la cursul general de cosmetologie, cum ar fi peeling, sugaring, soluționarea diferitor nevoi estetice, vom desfășura în mod regulat cursuri de formare expresă. O arie separată de formare și perfecționare profesională pentru medicii-cosmetologi cu studii superioare este "Școala de tehnici BIO" acreditată de compania REGENYAL Laboratories. Un program bine gândit de predare a tehnicilor BIO permite într-o perioadă scurtă de timp de a obține cunoaștințe cuprinzătoare a subiectului. Aici se oferă posibilitatea de a lucra cu modele de o complexitate diversă și în acelaîi timp de a studia o gamă variată de preparate a liderilor de nivel internațional.

+373 78 945 119

NOUTĂȚI

Contactele noastre

Așteptăm scrisorile voastre.
Ой, что-то пошло не так!
Ой, что-то пошло не так!
Mesajul a fost trimis cu succes

Belar Grup

Suntem în rețelele sociale:

Număr de telefon:

Belar Studio

Suntem în rețelele sociale:

Număr de telefon: