01 noiembrie, 19

ITALIA 2019.Biorevolumetria: întâlnire internațională cu parteneri și medici.

La sfârșitul lunii octombrie,  delegația de medici de medicină estetică din Moldova, condusă de directorul Belar grup, Marina Petrusenko, a vizitat Italia. Pe 26 octombrie, a avut loc o întâlnire internațională la San Benedetto del Tronto, organizată de reprezentanți  Phitogen Holding și Regenyal  Laboratories,- parteneri ai companiei Belar, dezvoltatori ai filozofiei de renume mondial și ai standardului internațional pentru injecții verzi, cele mai sigure și de cea mai înaltă calitate preparate biorevolumetrice.


Împreună cu delegația Moldovei, la eveniment au participat reprezentanții Rusiei, Ucrainei, Belarusului, Azerbaidjanului și Kazahstanului. Au vorbit despre planuri de cooperare și dezvoltare, au făcut schimb de opinii și experiențe. Pentru participanții la întâlnirea „Biorevolumetria. ITALIA 2019 ”a fost susținuta o prezentare de produse noi de la Regenyal Lab. Partea practică a evenimentului a fost condusă de Andrea Alessandrini - doctor în medicină estetică, profesor la Universitatea La Sapienza din Roma, șeful departamentului de angiologie Ministerul Sănătății italian, și trainer al Phitogen Holding.

„Călătoria a fost organizată de compania Belar la cel mai înalt nivel. Noi am ramas foarte mulțumiți. Conferința care a avut loc în Italia a fost informativă și interesantă. Mulțumim profesorului Alessandrini pentru informațiile bune și utile. Mulțumesc companiei că ne-a prezentat preparatele care vor intra în curând pe piața noastră. Plimbare grozavă! Mulțumim companiei Belar! ”, A mpărtășit impresiile sale reprezentanta delegației moldovenești, doctor în medicină estetică Viorika Trifan.

„A fost  o placere să participi la conferința Biorevolumetria din San Benedetto. Profesorul Alessandrini a prezentat tehnologii injectabile inovatoare  și cea mai noua  linie de produse Green Injections Regenyal Laboratoire. Mulțumesc multi Belar grup pentru o astfel de oportunitate ”, a declarat reprezentantul delegației moldovenești, doctor în medicină estetică Cristina Kotruța.

„Călătoria a fost foarte bună. În planul de lucru, a fost foarte util, deoarece apare mai multă încredere în preparat și vreai să lucrez mai mult cu el.

Din punct de vedere al organizației, totul era de cea mai înaltă clasă: hoteluri excelente, atitudine bună, evenimente minunate. O multime de emoții pozitive, -  și-a împărtășit impresiile, - reprezentanta delegației moldovenești, doctor în medicină estetică Nina Jahimovic. - În ceea ce privește integrarea cu cosmetologii și managerii companiei, totul a beneficiat. Am vorbit într-un cadru mai apropiat, a apărut mai multă încredere unul în celălalt. În general, pot evalua călătoria ca fiind foarte pozitivă și informativă. Mulțumesc mult conducerii companuei Belar pentru oportunitate. ”.

„A fost o călătorie de neuitat într-o companie cu oameni înțelepți și profesioniști ... Am acumulat noi cunoștințe în domeniul meu de activitate. Ma-m întors plină de energie și gânduri pozitive pentru a aplica cunoștințele dobândite în practica zilnică ”, a declarat un reprezentant al delegației moldovenești, doctor în medicină estetică Mariana Sauleac, în urma călătoriei în Italia. - Mulțumesc tuturor celor care au organizat acest seminar și, în special, doamnei Marina [Notă. Marina Petrusenko - fondator, proprietar și director al companiei Belar] ... Am în plan să întăresc și să extind cooperarea cu compania Belar ".

„Compania Belar   depune efort să ofere clienților săi cel mai bun ce există astăzi în domeniul medicinei estetice - produse de înaltă tehnologie, de încredere  a viitorului, care oferă femeilor Moldovei încredere în prezent și siguranță în viitor. Aceste produse sunt produse biorevolutionometrice de la marca italiană Regenyal. Producția lor folosește cele mai pure materii prime, tehnologii avansate și un control strict al calității. Și mă bucur că, în timpul  călătoriei în Italia, medicii de medicină estetică din Moldova au reușit să comunice cu dezvoltatorii direcți ai standardului internațional pentru „injecții verzi”, au avut șansă să afle și să vadă cum funcționează în practică medicamentele noi-Regenyal. Apropo, căutarea inovației este provocarea pe care compania Belar isi pune în fiecare zi. Și vom continua în același spirit! ”, A declarat Marina Petrusenko, CEO Belar Grup SRL.

Share pe Facebook

NOUTĂȚI

Contactele noastre

Așteptăm scrisorile voastre.
Ой, что-то пошло не так!
Ой, что-то пошло не так!
Mesajul a fost trimis cu succes

Belar Grup

Suntem în rețelele sociale:

Număr de telefon:

Belar Studio

Suntem în rețelele sociale:

Număr de telefon: